maandag 19 december 2011

Blijmakers

Ik werd de afgelopen tijd weer heel blij van alle kerstcadeautjes van Lien, die vandaag jarig is, het cadeautje voor vandaag was dan ook een heerlijke moorkop, hij heeft me lekker gesmaakt.
Ook de katten werden niet vergeten en voor hen kreeg ik een kuipje heerlijk eten en een voorleesboekje, ik heb het ze al vele malen moeten voorlezen deze week. Er was ook een mapje bij wat ik kan gebruiken voor de volgende RR ronde, het zat vol met leuke plaatjes en kaarten en stickers, etc. 


Er blijft nog maar een kleine stapel cadeautjes over, het gaat zo hard.


Verder ontving ik nog een aantal leuke dingen per post. Post.nl verdient de laatste tijd erg goed aan Blogland. Ik stel voor om speciale tarieven voor ons te hanteren en onze eigen postzegel natuurlijk. 

Een mooi pakketje gekregen van Handige An

Een allerliefste engel van CorineEen verrassing van Pipowagen aan zee. 
23 opmerkingen:

 1. Wat weer een leuke cadeautjes. Lief dat ze je poes niet vergeten is:-)
  Een eigen postzegel en aangepaste tarieven; dat lijkt me wel wat!:-)
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een verwennerij allemaal ... ja dat engeltje is leuk he ik vroeg me af zou je dat met de silhouette ook kunnen maken ?

  Fijne dag ...... gr. Gerd@

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heeerlijk hé zo verwend te worden, ik vind het ook jammer dat de swap er bijna opzit. Fijne dag Lieve Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja echt leuk die adventswap! Kleine beetje spijt wel, dat ik niet mee deed.
  En dat van de post: GOED IDEE, haha!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat zijn met recht blijmakers. Wat ben je lekker verwend.
  Fijne dag en groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk om de cadeaujtes terug te zien! Ik ben heeeel blij met de zeepketting, ik zal er straks een blogje aan wijden! Supermooi gemaakt!
  Ja een aparte blog-zegel: ik ben voor!!
  Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh ik ben dol op kadootjes(ja duh wie niet!)
  leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat zul jij vrolijk worden als je de postbode aanziet komen ;) Fijn om zoveel mooie én lieve kadootjes te krijgen!

  Alvast een fijne avond. Groeten, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een leuke kadootjes!! Hartstikke goed idee van je een speciale postzegels met natuurlijk een speciaal tarief! Lieve groetjes Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat heerlijk al die pakjes, daar wordt je blij van!
  Wat heb je een leuke banner!
  Fijne avond, groetjes Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke kadoos heb je gekregen en wat fijn dat er ook aan de poesjes gedacht is die zullen dat echt niet erg vinden.
  En dat speciale tarief zou niet echt zo n gek idee zijn en dan voor iedere blogger een eigen ontwerp voor de postzegel hahaha dat zou mooi zijn.
  Fijne dagen gr Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat ontzettend leuk weer allemaal! ja, de pakjes gaan hard. Nog een paar dagen. Ik vind het een super goed idee, van dat speciale tarief en die postzegel!!
  Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Meid wat een feest bij jou! Heerlijk al die pakjes en verrassingen! Het ziet er allemaal heel leuk uit. En je hanger die je maakte bij Gerda is ook erg leuk! Wat is blogland toch een mooi land on niet dan?
  Fijne dag!
  Hartelijks

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi hoi,

  Dank je wel voor je altijd leuke reacties op mijn blog :-)
  Je vroeg of ik een Silhouette SD heb, maar die heb ik helaas niet! Volgens mij heeft Hanneke hem van Alles om te scrappen zij heeft ook een blog misschien kan je het haar vragen. Ik weet niet of je ook op het SA forum bekend bent? Anders zou je het daar eens kunnen vragen...
  Lieve groetjes brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooie heerlijkheden-dat zijn elke dag kleine feestjes. Dank voor je leuke reactie's op mijn blog. En fijn dat er bij jou altijd licht is dat straal jij vast uit naar anderen! Mooie dag toegewenst met hart&ziel door Sil. PS: Ik wacht op mijn secret Santa!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik las net per toeval je berichtje op het blog van Brenda over de Silhouette SD. Ik heb er inderdaad een dus ik kan je precies vertellen wat je ermee kan en wat niet ;-). Mocht je interesse hebben in die informatie, je kunt me mailen op info@allesomtescrappen.nl.

  Wat een heerlijk inspirerend blog heb je trouwens, ga je gelijk volgen. Wordt helemaal vrolijk van al die leuke plaatjes!

  Groetjes,
  Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Als er geen ijs in de blikjes zit, dan lukt het je niet om er gaatjes in te slaan:) En misschien dat ik nog wel wat sneaks laat zien van mijn RRNoteboekje. Is natuurlijk weer inspiratie voor anderen:) Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat blijft het toch super heerlijk he om zo verwent te worden , zomaar door mensen die je hebt lerren kennen door blogland ! Een heel goed idee van jou zeg , zo'n aparte zegel !!

  Groetjes Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een feest in jouw brievenbus de laatste tijd, wat een leuke dingen en wat komen er allemaal mooie schatten uit je pakjes ! Heerlijk om naar te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Dag lieve Petra, mooie dagen!
  Hartelijks

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Goedeavond Pleun-Secret Santa is geweest. En het was niet zoals ik mij had voorgesteld. Laten we het daar maar ophouden. Voordat ik teveel in details treedt. Ik wens je sfeervolle kerstdagen en een liefdevol 2012. Ik hoop veel te genieten van bloggen in het nieuwe jaar-tot volgs. xxx Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. wat een leuke cadeautjes allemaal, geniet ervan.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.